Ontwerp-beeldkwaliteitsplan Beeldkwaliteitseisen Vitaal Azelo- aanvulling op welstandsnota

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hof van Twente maken bekend dat met ingang van 17 juni 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp-beeldkwaliteitsplan Beeldkwaliteitseisen Vitaal Azelo- aanvulling op Welstandsnota.

Het plan heeft betrekking op te realiseren bebouwing en erven in de buurtschap Azelo.

Het ontwerp-beeldkwaliteitsplan ligt als bijlage bij het bestemmingsplan Buitengebied Ambt Delden, herziening Azelo 2010 ter inzage in het gemeentelijk informatie-centrum, de Höfte 7 te Goor (op maandag van 12.00 tot 19.30 uur en dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). Het plan is ook in te zien op onze website www.hofvantwente.nl onder het kopje ‘Ruimtelijke plannen’.

Op 17 juni 2010 van 16.00 tot 18.30 uur is een inloopbijeenkomst georganiseerd in het gemeentehuis aan De Höfte 7 te Goor. Tijdens deze bijeenkomst kunt u het plan inzien en vragen stellen over de inhoud van het plan.

Gedurende de genoemde inzagetermijn kan eenieder op grond van de gemeentelijke inspraakverordening schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze ten aanzien van het ontwerp-beeldkwaliteitsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hof van Twente, Postbus 54, 7470 AB Goor.

16 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Hof van Twente,

H. Kok,

burgemeester.

G. Twickler,

secretaris.

Naar boven