Ontwerpbestemmingsplan Riegeweg 6 te Pingjum

Burgemeester en wethouders van Wûnseradiel maken bekend, dat overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan Riegeweg 6 te Pingjum ter inzage worden gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken ligt vanaf 24 juni 2010 gedurende 6 weken in het gemeentehuis, afdeling VROM, tijdens openingstijden alsmede op maandag van 18.00 tot 20.00 uur, na telefonische afspraak, voor eenieder ter inzage. Het ontwerp is ook digitaal beschikbaar gesteld en te raadplegen via: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbestemmingsplan betreft de uitbreiding van het bouwvlak op het perceel Riegeweg 6 te Pingjum. Op deze wijze kan in de toekomst het agrarische bedrijf worden vergroot.

Gedurende bovengenoemde termijn kan door eenieder schriftelijke zienswijzen worden ingebracht bij de gemeenteraad, Postbus 2, 8748 ZL Witmarsum. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende bovengenoemde termijn worden ingediend na telefonische afspraak met een medewerker van de afdeling VROM.

Witmarsum, 23 juni 2010

Naar boven