Ontwerpbestemmingsplan ‘Albergen, Tichelweg 20’

Het college van burgemeester en wethouders van Tubbergen deelt mee dat van 24 juni 2010 tot en met 4 augustus 2010 voor eenieder ter inzage ligt:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Albergen, Tichelweg 20’.

Dit bestemmingsplan maakt de uitbreiding van de kuikenbroederij op het perceel Tichelweg 20 in Albergen mogelijk.

Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0183.1002931-ow01) en op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl. Op de gemeentelijke website kunt u ook een directe link vinden naar het bestemmingsplan op RO-online.

De digitale bestanden van het ontwerpbestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld via http://www.tubbergen.nl/nwro/NL.IMRO.0183.1002931-ow01/. Op de gemeentelijke website www.tubbergen.nl kunt u een directe link vinden naar de vindplaats van de bestanden van het plan.

Ook kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien bij het Klant Contact Centrum van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Tubbergen.

Gedurende deze termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze naar voren brengen omtrent het ontwerpbestemmingsplan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Tubbergen, Postbus 30, 7650 AA Tubbergen. Schriftelijke zienswijzen kunnen ook per e-mail worden ingediend via het e-mailadres gemeente@tubbergen.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht via het Klant Contact Centrum. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht wordt een verslag gemaakt. Tegen betaling van de kosten wordt een afschrift van de ter inzage gelegde stukken verstrekt.

Naar boven