Goedkeuring gedeputeerde staten van bestemmingsplan Witte Menweg 4b Geesbrug (Gasterij het Geeserveld)

Burgemeester en wethouders van Coevorden maken het volgende bekend.

Gedeputeerde staten van Drenthe hebben bij besluit van 11 mei 2010 het bestemmingsplan Witte Menweg 4 b Geesbrug (Gasterij het Geeserveld), zoals dit door de gemeenteraad op 8 september 2009 is vastgesteld, gedeeltelijk goedgekeurd. Dit college heeft alleen aan artikel 3 van de voorschriften (Horeca), met betrekking tot punt 4, onder sub a3 en b3, goedkeuring onthouden.

Het bestemmingsplan betreft het geven van een actuele regeling tot het formaliseren van het bestaande restaurant De Gasterij en de mogelijkheid dit bedrijf (kleinschalig) uit te breiden.

Het besluit van gedeputeerde staten ligt met ingang van 24 juni 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage tijdens de openingstijden op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, in het gemeentehuis van Coevorden, afdeling Publieksservice, team Vergunningen, locatie De Spinde (Hoofdstraat 2) Dalen.

Tijdens deze termijn kan door een belanghebbende bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, beroep worden ingesteld. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten geen bedenkingen bij gedeputeerde staten te hebben ingediend.

Het besluit van gedepueerde staten treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Coevorden, 23 juni 2010

Het college van burgemeester en wethouders van Coevorden,

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J. Broers,

secretaris.

Naar boven