Vastgesteld bestemmingsplan Marijkestraat 15 Dinxperlo

De gemeenteraad heeft op 25 mei 2010 het bestemmingsplan Marijkestraat 15 Dinxperlo gewijzigd vastgesteld. Het plan maakt mogelijk dat op het perceel Marijkestraat 15 in Dinxperlo ter plaatse van het huidige pand een woongebouw met max. 4 eenheden kan worden gebouwd.

Met ingang van 18 juni 2010 ligt het raadsbesluit met bijbehorende stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage.

Terinzagelegging

Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl, daarna doorklikken naar AaltenAktueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe het plan in elektronische vorm is te raadplegen en hoe u de bestanden van het plan langs elektronische weg kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in de dependance van het gemeentehuis aan de Nassaustraat 5 in Aalten.

Beroepsmogelijkheid

Tegen het ontwerp van het plan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht. Wel heeft de gemeenteraad bij de vaststelling wijzigingen in het plan aangebracht. Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen, alsmede een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de door de gemeenteraad aangebrachte wijzigingen kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen.

Uw beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team VRO via telefoonnummer. (0543) 49 31 52.

Naar boven