Ontwerpbestemmingsplan Kern IJzerlo

Met ingang van 18 juni 2010 ligt gedurende zes weken het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Kern IJzerlo 2010’ ter inzage. Dit plan betreft een actualisatie van alle bestemmingsplannen voor de kern/bebouwde kom van IJzerlo.

Terinzagelegging

Het plan is te bekijken via onze website www.aalten.nl, daarna doorklikken naar AaltenAktueel/bekendmakingen. Hier leest u hoe het plan in elektronische vorm is te raadplegen en hoe u de bestanden van het plan langs elektronische weg kunt verkrijgen. U kunt het plan ook tijdens openingstijden inzien in de dependance van het gemeentehuis aan de Nassaustraat 5 in Aalten.

Indienen zienswijze

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan eenieder zowel schriftelijk als mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeenteraad, postbus 119, 7120 AC Aalten, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Kern IJzerlo 2010’’.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak om mondeling een zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met het team VRO, telefoonnummer 0543-49 31 52.

Naar boven