Bestemmingsplannen aanleg recratieve fietspaden Ganzenweg–Velnersweg–Mokkelengoor

Er is een verzoek binnengekomen om nieuwe fietspaden aan te leggen op de bestaande zandwegen Ganzenweg, Velnersweg en Mokkelengoor. Die plannen passen niet in het huidige bestemmingsplan. De gemeente is echter bereid het bestemmingsplan aan te passen.

Er is een ontwerp gemaakt voor een nieuw bestemmingsplan, dat de naam heeft gekregen ‘Buitengebied 2009, herziening aanleg recreatieve fietspaden Ganzenweg-Velnersweg-Mokkelengoor’. In dit ontwerpbestemmingsplan is geregeld dat deze recreatieve fietspaden aangelegd kunnen worden.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan staat vanaf 24 juni 2010 op www.wierden.nl/bestemmingsplannen. Vanaf dat moment is het plan ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.BP2010000027-0002. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u vanaf die datum gedurende zes weken inzien bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Zienswijze indienen

Bent u het niet eens met het ontwerpbestemmingsplan? Dan kunt u tot en met 4 augustus 2010 reageren (zienswijze indienen). Dat kunt u op drie manieren doen:

  • U kunt een een brief sturen naar gemeente Wierden, postbus 43, 7640 AA Wierden.

  • U kunt op www.wierden.nl/zienswijze een zienswijze indienen.

  • U kunt een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Vervolg

Na verwerking van de zienswijzen wordt het plan, eventueel gewijzigd, vastgesteld. Als het zover is, kunt u dat lezen in de wekelijkse advertentie van de gemeente in De Driehoek en op de website van de gemeente.

Meer weten?

Als u vragen heeft over het ontwerpbestemmingsplan, kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis (tel. 0546 580 838 of e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven