Projectbesluit Plaats 5

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken, ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij middels een projectbesluit artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening bouwvergunning hebben verleend voor het gedeeltelijk vergroten van het café aan Plaats 5 te Montfoort en het realiseren van een extra woning op voornoemd perceel.

Het projectbesluit en bijbehorende bouwvergunning liggen met ingang van 24 juni 2010 voor een periode van zes weken ter inzage bij de Balie Bouwzaken op het stadskantoor van de gemeente Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het projectbesluit in te zien op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl → Actueel → Bekendmakingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen het projectbesluit en de bouwvergunning kunnen belanghebbenden tot en met woensdag 4 augustus 2010 beroep instellen bij Rechtbank Utrecht, Postbus 13023, 3507→LA Utrecht. Bij de voorzieningenrechter van genoemde rechtbank kan gedurende de beroepstermijn bij de Sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht, bij een spoedeisend belang tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend.

Op grond van artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht kan geen beroep worden ingesteld bij de administratieve rechter door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijze als bedoeld in artikel 3:15 van de Algemene wet bestuursrecht naar voren heeft gebracht. Het indienen van een beroepschrift schort de verleende vergunning niet op.

Montfoort, 23 juni 2010

Naar boven