Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Boskant, herziening Meidoornstraat 18 en Hazelaarstraat 10−16’

Burgemeester en wethouders van Sint-Oedenrode maken bekend dat de gemeenteraad op 29 april 2010 het bestemmingsplan ‘Boskant, herziening Meidoornstraat 18 en Hazelaarstraat 10–16’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Dit bestemmingsplan voorziet in een duidelijke regeling van de bouwmogelijkheden op de percelen Meidoornstraat 18 en voorziet in een correcte aanduiding van de bouwaanduiding voor Hazelaarstraat 10−16.

De raad heeft het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp van het bestemmingsplan. De wijziging heeft betrekking op enkele tekstuele aanpassingen van de regels van het genoemde bestemmingsplan.

Inzage

Het bestemmingsplan ligt vanaf donderdag 24 juni 2010 tot en met woensdag 4 augustus 2010 ter inzage bij het publieksplein van het gemeentehuis, Burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode.

U kunt de plannen ook raadplegen/downloaden van de gemeentelijke website www.sint-oedenrode.nl. Op deze site klikt u via de rubriek ‘informatie’ door naar ‘bouwen en wonen’, vervolgens naar ‘bestemmingsplannen’ en tenslotte naar ‘Boskant, herziening Meidoornstraat 18 en Hazelaarstraat 10–16’.

Beroep

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken kan tegen het besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het ondertekende beroepschrift dient ten minste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht over het ontwerp van het bestemmingsplan;

  • Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht over het ontwerpbestemmingsplan;

  • Eenieder die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de raad bij de vaststelling heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerp van het bestemmingsplan.

Een beroep heeft geen schorsende werking. De indiener van een beroepschrift kan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De voorzitter kan dit doen als onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Een dergelijk verzoek dient te worden gestuurd naar Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na de dag waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn ook een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven