Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, woning Planetenlaan 1’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied: woning Planetenlaan 1’ ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw van een woning mogelijk op het perceel Planetenlaan 1 te Breugel, kadastraal bekend als gemeente Son en Breugel 00 E02275G0000

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied: woning Planetenlaan 1’ en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf 24 juni 2010 tot en met 4 augustus 2010 bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Son.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen via de website www.sonenbreugel.nl

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze (bijvoorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan de gemeenteraad van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u ruimschoots voor het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Wonen (tel. 0499-491491).

Naar boven