Ontwerpbesluit vaststelling hogere grenswaarde Wet geluidhinder ‘Planetenlaan’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Son en Breugel maken bekend dat gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied: woning Planetenlaan 1’, het ontwerpbesluit ‘vaststelling hogere grenswaarde wegverkeerslawaai Wet geluidhinder Planetenlaan’ ter inzage ligt.

Tijdens de opstelling van voornoemd bestemmingsplan is uit het akoestisch onderzoek namelijk gebleken dat als gevolg van wegverkeerslawaai, de nieuw te bouwen woning niet voldoet aan de voorkeursgrenswaarde uit de Wet geluidhinder. Om het beoogde bouwplan toch mogelijk te maken, zijn burgemeester en wethouders voornemens om gebruik te maken van hun bevoegdheid tot het vaststellen van een hogere grenswaarde.

Het ontwerpbesluit ‘vaststelling hogere grenswaarde wegverkeerslawaai Wet geluidhinder Planetenlaan ‘ en de bijbehorende stukken liggen voor eenieder ter inzage vanaf 24 juni 2010 tot en met 4 augustus 2010 bij de afdeling Dienstverlening Publiek in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein 1 te Son.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een belanghebbende zijn of haar zienswijze (bijvoorkeur schriftelijk of eventueel mondeling) met betrekking tot het ontwerpbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dient u te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Son en Breugel, Postbus 8, 5690 AA te Son en Breugel. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dient u ruimschoots voor het einde van de periode van terinzagelegging, een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimte en Wonen (tel. 0499-491491).

Naar boven