Voorbereidingsbesluit Westdijk 31A

Burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis maken bekend dat de gemeenteraad op 3 juni 2010 heeft besloten een voorbereidingsbesluit vast te stellen voor de locatie Westdijk 31A én heeft bepaald dat het voorbereidingsbesluit op 10 juni 2010 in werking treedt.

Aan de Westdijk 31A zullen twee recreatiewoningen worden gesloopt en daarvoor in de plaats zal er een burgerwoning worden gerealiseerd. Om de bouw van die woning mogelijk te maken zal een planologisch-juridische procedure moeten worden doorlopen.

De procedure voor de vrijstelling, zoals bedoeld in artikel 19 leden 1 en 4 van de Wet op de ruimtelijke ordening (oud recht), is reeds in gang gezet. Aangezien het ter plaatse geldende bestemmingsplan Buitengebied ouder is dan 10 jaar zal er een voorbereidingsbesluit moeten gelden om de vrijstelling daadwerkelijk te kunnen verlenen.

Het plangebied van het voorbereidingsbesluit is op de tekening behorend bij het voorbereidingsbesluit aangeduid. Het voorbereidingsbesluit staat niet open voor bezwaar en beroep.

Het voorbereidingsbesluit en de daarbijbehorende tekening liggen vanaf 16 juni 2010 voor eenieder – ter informatie – ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26 te Hellevoetsluis. Via de gemeentelijke website www.hellevoetsluis.nl kunnen deze bescheiden ook worden geraadpleegd.

Hellevoetsluis, 16 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis,

de secretaris.

De burgmeester,

Naar boven