Ontwerp uitwerkingsplan Assenrade 1

Het college van Burgemeester en Wethouders maakt op grond van artikel 3.6 en 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan ‘Assenrade 1’ en het ontwerp vaststellingsbesluit met ingang van 17 juni 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt. Het plan is een uitwerking van het bestemmingsplan ‘Assenrade’.

De ontwikkeling van Assenrade tot woongebied is vastgelegd in het bestemmingsplan ‘Assenrade’. Het uitwerkingsplan behelst de uitwerking van de eerste fase van de woonwijk inclusief een deel van de groenzone bij de entree van de wijk. De eerste fase ligt in de westzijde van het plangebied aansluitend aan de wijk Gaperslanden. Het plan voorziet o.a. in de bestemmingen wonen, tuin, verkeer en groen.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerp uitwerkingsplan met het daarbij behorende ontwerp vaststellingsbesluit naar voren brengen bij de het college van B&W, Postbus 93, 8050 AB Hattem. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan tijdens kantooruren een afspraak worden gemaakt met de heer J.G. Immerzeel van de eenheid Ontwikkeling & Advies (038-443 16 16) of bij diens afwezigheid met één van de andere medewerkers van de eenheid Ontwikkeling & Advies.

Het ontwerp uitwerkingsplan en het ontwerp vaststellingsbesluit liggen vanaf 17 juni 2010 voor eenieder ter inzage op het stadhuis bij de balie van cluster Vergunningverlening & Handhaving. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 12.30 uur en op woensdagen tevens van 13.30 uur tot 17.00 uur. Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0244.uitAssenrade1-0002 en de gemeentelijke website www.hattem.nl (bestemmingsplannen in procedure). De bronbestanden zijn beschikbaar via http://www.hattem.nl/roonline/0244/NL.IMRO.0244.uitAssenrade1-0002.

Hattem, 16 juni 2010

Burgemeester en Wethouders van Hattem.

Naar boven