Ontwerp 1e wijzigingsplan bestemmingsplan Leijsenakkers (voor de locatie St. Antoniusstraat 57 e.o.) en Ontwerp-ontheffing hogere grenswaarden St. Antoniusstraat 57 e.o.

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat voor het gebied St. Antoniusstraat 57 e.o. een ontwerp 1e wijzigingsplan bestemmingsplan Leijsenakkers in procedure is gebracht. Ten behoeve van deze planwijziging dient er ook een ontheffing hogere grenswaarden wegverkeer te worden vastgesteld.

Ontwerp 1e wijzigingsplan bestemmingsplan Leijsenakkers

Ter uitvoering van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerp 1e wijzigingsplan bestemmingsplan Leijsenakkers met de hierbij behorende stukken ter inzage.

Het ontwerp wijzigingsplan heeft betrekking op het gebied, gelegen aan de St. Antoniusstraat, St. Antoniushof en de Iepenstraat. Dit wijzigingsplan voorziet in de bouw van een nieuwe supermarkt met expeditieruimte met daarboven 24 sociale huurappartementen en daarnaast 5 grondgebonden sociale huurwoningen.

Ontwerp-ontheffing hogere grenswaarden St. Antoniusstraat 57 e.o.

Het voornemen bestaat om met toepassing van artikel 83 van de Wet Geluidhinder ontheffing te verlenen voor het overschrijden van de voorkeursgrenswaarde (48dB) ter plaatse van 58 dB (maximaal 63 dB). Het ontwerpbesluit tot ontheffing hogere grenswaarden St. Antoniusstraat 57 e.o. met bijbehorende stukken ligt eveneens ter inzage.

Terinzagelegging:

Het ontwerp 1e wijzigingsplan bestemmingsplan Leijsenakkers en de ontwerp-ontheffing hogere grenswaarden, met ontwerpbesluiten en de hierbij behorende stukken, liggen met ingang van 17 juni gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout. Tevens kunnen alle stukken ook geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Mogelijkheid indiening zienswijze:

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging (dus tot uiterlijk 29 juli 2010) zijn zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerp 1e wijzigingsplan bestemmingsplan Leijsenakkers en/of de ontwerp-ontheffing hogere grenswaarden dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp 1e wijzigingsplan bestemmingsplan Leijsenakkers’ c.q. onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerp-ontheffing hogere grenswaarden St. Antoniusstraat 57 e.o’. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer G.J. Bartels van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, tel. 0162-489434. Ingediende zienswijzen worden opgenomen in een Reactienota zienswijzen, die bij verdere besluitvorming zal worden betrokken.

Oosterhout, 16 juni 2010

Naar boven