Wijzigingsplan ‘Viergrenzenweg ong.’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Vaals maken bekend dat het Wijzigingsplan ‘Viergrenzenweg ong.’ op 15 juni 2010 ongewijzigd hebben vastgesteld en dat dit wijzigingsplan, bijbehorend vaststellingsbesluit en overige bijbehorende stukken met ingang van 18 juni 2010, gedurende een termijn van zes weken (18 juni tot en met 29 juli 2010) voor eenieder ter inzage ligt.

Het wijzigingsplan voorziet in de oprichting van een woning op het perceel kadastraal bekend gemeente Vaals, sectie E, nummer 299, lokaal bekend als Viergrenzenweg ong. en is gelegen tussen de woningen met huisnummers 20 en 22. De wijzigingsbevoegdheid is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Kern Vaals’ en middels het wijzigingsplan wordt aangetoond dat voldaan wordt aan de in het bestemmingsplan ‘Kern Vaals’ opgenomen randvoorwaarden voor oprichting van een woning.

Het wijzigingsplan en de daarbij behorende stukken liggen tijdens de genoemde termijn ter inzage op het gemeentehuis van Vaals. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00–19.00 uur. Tenslotte zijn de stukken ook digitaal raadpleegbaar via www.vaals.nl (Actueel/Bekendmakingen/Bestemmingsplannen) alsmede www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van Burgemeester en Wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het College van Burgemeester en Wethouders;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot het College van Burgemeester en Wethouders te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het vaststellingsbesluit wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Naar boven