Voorontwerpbestemmingsplan ‘Boerakker-Noordwijk, partiele herziening

Hoek Oosterweg-Noorderweg te Noordwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Marum geven ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit op de ruimtelijke ordening (Bro) kennis van de voorbereiding van een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Boerakker-Noordwijk’

Deze partiële herziening heeft tot doel om op een perceel ten noorden van de Noorderweg 19 te Noordwijk een woning op te richten.

Het is niet mogelijk om naar aanleiding van deze advertentie een zienswijze in te dienen. Er liggen op dit moment ook nog geen stukken ter inzage. Tevens is het niet mogelijk voor onafhankelijke instanties om advies uit te brengen op ons voornemen. Wel is in het kader van overleg ex artikel 3.1.1. Bro het plan toegestuurd aan de gebruikelijke overlegpartners.

Binnenkort zal het ontwerpbestemmingsplan voor de duur van zes weken ter inzage worden gelegd. De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan zal gepubliceerd worden in het huis-aan-huisblad Achtdorpennieuws op de website van de gemeente Marum en in de Staatscourant. Gedurende de termijn van inzage is het voor eenieder mogelijk een zienswijze in te dienen.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de sector Ruimte en Werken, bureau BROM van de gemeente Marum.

Naar boven