Bestemmingsplan Nieuw Anna’s Hoeve, Herziening Benzinestation A. Fokkerweg

Burgemeester en wethouders van Hilversum maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerp van ‘Bestemmingsplan Nieuw Anna’s Hoeve, Herziening Benzinestation A. Fokkerweg’, met de daarbij bijbehorende stukken, ter inzage wordt gelegd.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de realisering van een benzinestation op de hoek van de Anthony Fokkerweg en de Minckelersstraat.

Inzien

Het ontwerp van ‘Bestemmingsplan Nieuw Anna’s Hoeve, Herziening Benzinestation A. Fokkerweg’ ligt, met de daarbij bijbehorende stukken, vanaf vrijdag 18 juni tot en met donderdag 29 juli 2010 (zes weken) ter inzage bij de afdeling Publiekszaken, Oude Enghweg 23. De balie is iedere werkdag geopend van 09.00 tot 13.00 uur en op donderdagavond van 17.00 tot 19.30 uur. Tegen betaling van leges kan een afschrift verstrekt worden van de ter inzage gelegde stukken.

Het bestemmingsplan is (digitaal) in te zien via de website van de gemeente. Ga daarvoor naar www.hilversum.nl. Klik op ‘Bestemmingsplannen op internet’ en vervolgens op ‘Bestemmingsplan Nieuw Anna’s Hoeve, Herziening Benzinestation A. Fokkerweg’. Hier kunt u de bestanden van het bestemmingplan downloaden. Het bestemmingsplan kan ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de periode van zes weken dat het ontwerp van het bestemmingsplan ter inzage ligt kan eenieder bij de gemeenteraad schriftelijk of mondeling een zienswijze over het bestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan het College van B&W van Hilversum, Postbus 9900, 1201 GM Hilversum. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze of voor het inwinnen van informatie kan contact opgenomen worden met de heer A.W. Korste, telefoon 035-629 28 98.

Naar boven