Wijzigingsplan Landerum 23 vastgesteld

Burgemeester en wethouders hebben het volgende wijzigingsplan, artikel 3.6. lid 1 Wet ruimtelijke ordening (Wro), ongewijzigd vastgesteld:

  • Bestemmingsplan Buitengebied, Landerum 23.

De wijziging van het bestemmingsplan houdt in dat het bouwvlak op de plankaart wordt verschoven. De oppervlakte van het huidige bouwvlak wordt verkleind naar 150 m2. De bevoegdheid tot wijziging is omschreven in artikel 28 lid 6 van bestemmingsplan Buitengebied. Het wijzigingsplan ligt met ingang van 18 juni tot en met 29 juli 2010, gedurende zes weken, ter inzage tijdens de openingstijden van de publieksbalie in het gemeentehuis te West-Terschelling. Het wijzigingsplan kan ook buiten de openingstijden worden ingezien. U kunt hiervoor een afspraak maken met de sector Grondgebied, via het telefoonnummer 0562-446244.

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan daarom alleen een belanghebbende, die kan aantonen dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat was een zienswijze in te dienen, beroep indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Een verzoek om voorlopige voorziening kan tijdens de beroepstermijn door een belanghebbende worden aangevraagd bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA, Den Haag. Het in werking treden van het betreffende wijzingsplan wordt dan opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven