Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw-Vennep Spoorlaan Zuid-Zuid’

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw-Vennep Spoorlaan Zuid-Zuid’ ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Het bestemmingsplan regelt de aanleg van het gedeelte van de Spoorlaan tussen de Venneperweg en de Lireweg, langs de Schipholspoorlijn te Nieuw-Vennep. Het tracé loopt parallel langs de Schipholspoorlijn en de Hoge Snelheidslijn (HSL).

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan (verbeelding, regels, toelichting) met het ontwerpbesluit en de bijbehorende documenten ligt ter inzage in het Informatiecentrum/Centrum voor Bedrijven en Instellingen (CBI) in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Dit is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan met het ontwerpbesluit is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het besluit en bijbehorende stukken (verbeelding, regels en toelichting) zijn tenslotte op de website van de gemeente (www.haarlemmermeer.nl) beschikbaar.

De terinzagelegging begint op 18 juni 2010 en duurt zes weken.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit bij het Informatiecentrum/CBI (zie hierboven).

Hoofddorp, 17 juni 2010

Naar boven