Voorbereidingsbesluit plangebied De Geest te Beek-Ubbergen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ubbergen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 Wro bekend dat de raad in zijn vergadering van 27 mei 2010 heeft verklaard dat een bestemmingsplan wordt voorbereid (voorbereidingsbesluit) voor het plangebied De Geest te Beek-Ubbergen. Het gebied is gelegen op de stuwwalhelling en wordt aan de noordzijde begrensd door de Rijksstraatweg. Voor de exacte begrenzing wordt verwezen naar de bij het besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte tekening.

Het raadsbesluit en de bijbehorende tekening liggen vanaf 18 juni 2010 voor eenieder gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Rijksstraatweg 139 in Beek-Ubbergen.

U kunt het voorbereidingsbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad 'bestemmingsplannen', waarna u de mogelijkheid heeft om het voorbereidingsbesluit op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het voorbereidingsbesluit in te typen of te zoomen op de kaart. Het voorbereidingsbesluit en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente, www.ubbergen.nl.

Tegen het besluit kan op grond van het bepaalde in artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen beroep worden ingesteld.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op 18 juni 2010.

Naar boven