Ontwerpbestemmingsplan Hazeldonk

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Hazeldonk ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in een actuele bestemmingsplanregeling voor dit bedrijventerrein. De begrenzing van het plangebied is als volgt: In het westen wordt de grens gevormd door de rijksweg A16 tussen Breda en Antwerpen (E19). Hierbij valt op te merken dat de verzorgings-plaats Hazeldonk-Oost geen onderdeel uitmaakt van het plangebied. In het oosten betreft het de grens met België, die voor het grootste deel wordt gemarkeerd door de waterloop de Leyloop. Aan de zuidelijke zijde komen deze twee harde grenzen bij elkaar. Aan de noordelijke zijde wordt de grens gevormd door de Hazeldonksestraat en Rijsbergselaan/Kerzelseweg.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 17 juni 2010 tot en met woensdag 28 juli 2010 ter inzage bij Infobalie 19–20 in het Stadskantoor.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Direct naar’ bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk en mondeling uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 5293888.

Breda, 16 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R. Meulenbroek,

loco-secretaris.

Naar boven