Bestemmingsplan Digit Parc vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat de raad op 29 april 2010 het bestemmingsplan heeft vastgesteld. Dit besluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen van donderdag 17 juni 2010 tot en met woensdag 28 juli 2010 ter inzage.

Dit bestemmingsplan voorziet in de ontwikkeling van een hoogwaardig bedrijvenpark in een parkachtige omgeving in het gebied bekend als de Posthoorn. Uitgegaan wordt van de ontwikkeling van in totaal 75000 m2 meter bebouwing waarvan 15000 m2 voor kantoren is bestemd. Het plan-gebied ligt aan de noordoostzijde van Breda en wordt begrensd door de Nieuwe Kadijk, de spoorbaan Breda–Tilburg en de Oosterhoutseweg.

Het bestemmingsplan is ten opzichte van het ter inzage gelegde ontwerpbestemmingsplan op onderdelen aangepast. Deze wijzigingen zijn in het raadsbesluit vastgelegd.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en het bestemmingsplan zijn te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Direct naar’ bestemmingsplannen. Tevens liggen deze stukken gedurende bovengenoemde periodeter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Beroep

Binnen bovengenoemde terinzagetermijn is het instellen van beroep mogelijk voor belanghebbenden. U kunt uw beroep schriftelijk indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Tevens kunt u tegen het besluit een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van vernoemde afdeling bestuursrechtspraak.

Breda, 16 juni 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek,

wnd secretaris.

Naar boven