Wijzigingsplan perceel Rheezerweg 44a te Hardenberg

Vanaf donderdag 17 juni 2010 ligt het volgende plan met vaststellingsbesluit ter inzage bij de afdeling Publieksdienst in het gemeentehuis te Hardenberg en is een pdfversie in te zien op www.hardenberg.nl → bouwen en wonen → ruimtelijke plannen

Wijzigingsplan artikel 3.6, lid 1a Wro perceel Rheezerweg 44a te Hardenberg

Bij besluit van 1 juni 2010, nr. 2010/MNIE/139029, hebben burgemeester en wethouders een wijzigingsplan ex artikel 3.6, lid 1a Wro vastgesteld. Het plan heeft betrekking op het perceel Rheezerweg 44a Hardenberg en het omvat een wijziging van de bestemming ‘woongebied, kantoor’ ten behoeve van woondoeleinden.

Vanaf vrijdag 18 juni 2010 kunnen belanghebbenden gedurende 6 weken schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat zij geen zienswijzen bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht. Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

De werking wordt opgeschort indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het vaststellingsbesluit bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan en op dat verzoek is beslist.

Naar boven