Bestemmingsplan Velp-Noord, Locatie Rozendaalselaan

Burgemeester en wethouders van Rheden maken bekend dat het bestemmingsplan Velp-Noord, Locatie Rozendaalselaan, ongewijzigd is vastgesteld op 1 juni 2010 door de Gemeenteraad.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel aan de Rozendaalselaan 34. Het betreft het planologisch inpassen van een eerstelijnsgezondheidscentrum. In dit centrum zullen huisartsen, verpleegkundigen, apotheek, fysiotherapie en kantoren ten behoeve van de thuiszorg en overige disciplines worden gehuisvest.

Ter inzage

Het plan ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 17 juni 2010 tot en met 28 juli 2010 ter inzage in het gemeentehuis bij het Publieksbureau te De Steeg en in het servicecentrum Velp aan Den Heuvel 32. Ze kunnen ook worden ingezien op dinsdagavond en wel bij het Publieksbureau te De Steeg van 17.30 uur tot 20.00 uur. U kunt het plan met de bijbehorende stukken ook digitaal raadplegen via de gemeentelijke website (www.rheden.nl).

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan door degene die tijdig zijn/haar zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij de gemeenteraad of door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze tegen het ontwerp-bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking op 29 juli 2010, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

De Steeg, 16 juni 2010

Naar boven