Ontwerpbestemmingsplan ‘St. Elisabethstraat 1b’

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘St. Elisabethstraat 1b’ met de daarbij behorende stukken voor iedereen ter inzage wordt gelegd.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘St. Elisabethstraat 1b’ voorziet in de bouw van een Medisch Kinderdagverblijf op het perceel St. Elisabethstraat 1b te Grootebroek (perceel is gelegen op het perceel achter ‘de Schuilhoeve’). Het perceel heeft in het huidige bestemmingsplan ‘Kom Stede Broec’ de bestemming ‘Maatschappelijke Doeleinden’. De voorgenomen ontwikkeling van een Medisch Kinderdagverblijf past niet binnen het huidige bestemmingsplan.

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 17 juni 2010 gedurende zes weken tijdens de kantooruren voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van Stede Broec op de afdeling VROM BOUWEN, De Middend 2, Bovenkarspel.

De openingstijden van de afdeling zijn: Maandag t/m Donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en na 16.00 uur op afspraak; vrijdag: 09.00 tot 12.00 uur en op afspraak donderdag-avond van 19.00 uur tot 21.00 uur bij de balie van de afdeling VROM BOUWEN.

Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via www.stedebroec.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad van Stede Broec.

Het postadres is : Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel.

Voor het maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling VROM Bouwen. (telefoon 0228-510111)

Naar boven