Ontwerp gecoördineerde besluiten Mackaylaan 41 Doetinchem (tevens vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1. Bro)

Vanaf 17 juni 2010 liggen de ontwerpbesluiten voor het project Mackaylaan 41(terrein van het voormalige Ulenhofcollege) zes weken ter inzage in de gemeentewinkel. De ontwerpbesluiten betreffen:

  • 1. ontwerpprojectbesluit voor de bouw van 23 grondgebonden woningen;

  • 2. ontwerpbouwvergunning voor de bouw van 13 grondgebonden woningen;

  • 3. ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder voor 3 woningen;

  • 4. ontwerpkapvergunning met herplantplicht voor het kappen van 17 bomen aan de Mackaylaan 41 (hoek Zuivelweg/Mackaylaan).

Bij de voorbereiding van deze besluiten is gebruikgemaakt van de Verordening gemeentelijke coördinatiebepalingen Wet ruimtelijke ordening en wordt een gecombineerde procedure gevolgd voor het projectbesluit, de bouwvergunning, de kapvergunning en de hogere waarde Wet geluidhinder. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Mackaylaan en de Zuivelweg in Doetinchem. Het plan is ook digitaal te raadplegen op www.doetinchem.nl via ‘Bouwen’, 'Ruimtelijke ontwikkeling' en vervolgens ‘Projectbesluiten’. Iedereen kan binnen de gestelde termijn (t/m 28 juli 2010) zijn zienswijze (inspraak) omtrent de ontwerpbesluiten kenbaar maken aan burgemeester en wethouders, Postbus 9020, 7000 HA Doetinchem, of via gemeente@doetinchem.nl. Adviesinstanties worden in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen. Voor meer informatie en de mogelijkheid voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeentewinkel, tel. (0314) 377 377.

Naar boven