Ontwerp partiële herziening bestemmingsplan ‘Hesselterweg 37’ in Oosteinde

De ontwikkeling van de partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Kleine Kernen Noord’ voor het perceel Hesselterweg 37 in Oosteinde is zover gevorderd dat de officiële procedure gestart kan worden. Burgemeester en wethouders van De Wolden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening dan ook de terinzagelegging van het ontwerp bekend.

Het plan

Aanleiding voor de partiële herziening vormt het initiatief om de bebouwing iets uit te breiden en de stalling van auto's uit te breiden (c.q. op een goede, zorgvuldige en verkeersveilige manier te regelen). De uitbreiding vindt plaats op een bestaand agrarisch perceel.

Ter inzage

Het ontwerp van de partiële herziening en het concept raadsbesluit liggen van 17 juni 2010 tot en met 28 juli 2010 ter inzage. Inzien kan via:

  • Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde.

  • Via dewolden.nl onder inwoners, bouwen en wonen, bestemmingsplannen.

Zienswijze

Iedereen kan tijdens de bovengenoemde termijn een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerp bij de gemeenteraad. Schriftelijk kan dit via Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Als u een mondeling uw zienswijze wilt geven moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Ramon ter Stege van de afdeling VROM, T. 14 0528.

Zuidwolde, 16 juni 2010

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven