Vaststelling Uitwerkingsplan Gemaal, Keijzershof

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij bij besluit van 9 juni 2010 het uitwerkingsplan Gemaal van het bestemmingsplan Keijzershof hebben vastgesteld.

Het vastgestelde uitwerkingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 17 juni 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie van het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker. Tevens is het vastgestelde uitwerkingsplan digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl.

U kunt alleen beroep instellen tegen het vastgestelde uitwerkingsplan als u tijdig uw zienswijze heeft kenbaar gemaakt, of als u als belanghebbende kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat was. Beroep kunt u tijdens de inzagetermijn instellen bij de rechtbank te ’s-Gravenhage, Postbus 90602, 2509 LP Den Haag. Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoekt richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling.

Het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij om een voorlopige voorziening wordt verzocht.

Pijnacker-Nootdorp, 16 juni 2010

Het college van Pijnacker-Nootdorp.

Naar boven