Ontwerpbestemmingsplan ‘Biezenmortelsestraat ong. ‘ van de gemeente Haaren en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden

Biezenmortel

  • Biezenmortelsestraat, 5074 RB, Haaren sectie G nummer 238

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de volgende stukken voor iedereen ter inzage liggen van 17 juni 2010 tot en met 28 juli 2010:

  • op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Biezenmortelsestraat ong.’ van de gemeente Haaren;

  • Op grond van de Wet geluidshinder het ontwerpbesluit tot vaststelling van een hogere grenswaarde voor twee nieuwbouwwoningen aan de Biezenmortelsestraat te Biezenmortel ter inzage.

Iedereen kan het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarden inzien in de hal van het gemeentehuis (op werkdagen van 9.00–12.00 uur en op donderdag tevens van 15.00–19.00 uur). Daarnaast is het plan ook te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en onze website www.haaren.nl. Hier klikt u op ‘Wonen en omgeving’; vervolgens op ‘Woningbouwprojecten’ en zo komt u bij ‘Biezenmortelsestraat Ruimte voor Ruimte’.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het realiseren van twee ruimte voor ruimtewoningen aan de Biezenmortelsestraat (ten zuiden van de Biezenmortelsestraat en ten oosten van de rotonde). Omdat de ontwikkeling van twee ruimte voor ruimtewoningen in strijd is met de bepalingen van het vigerende bestemmingsplan Buitengebied is een herziening van het bestemmingsplan noodzakelijk. Voor de ontwikkeling van de woningen is ook een hogere grenswaarde verkeerslawaai noodzakelijk.

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan en/of ontwerpbesluit naar voren brengen bij de gemeenteraad, Postbus 44, 5076 ZG Haaren. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen moet een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer 0411-627260. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Haaren, 16 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Haaren.

Naar boven