Bestemmingsplan ‘’s-Heer Abtskerke, gedeelte Colenshoek II, 2e fase, 2010’

Burgemeester en wethouders van Borsele maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat dit bestemmingsplan door de gemeenteraad op 3 juni 2010 is vastgesteld. Het bestemmingsplan ligt met ingang van 17 juni 2010 t/m 28 juli 2010 voor eenieder ter inzage.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan voorziet in een planologisch juridische regeling voor de bouw van woningen aan In de boogerd in ’s-Heer Abtskerke. In het plan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om op termijn de woningbouw in Colenshoek II verder af te ronden.

Tervisieligging

Het bovengenoemde bestemmingsplan ligt, samen met het raadsbesluit tot vaststelling van het bestemmingsplan, ter inzage in het gemeentehuis van Borsele, Stenevate 10 in Heinkenszand. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. De stukken zijn digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.borsele.nl/bestemmingsplan.

Daarnaast is het bestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u kunt kiezen om het plan op verschillende manieren op te roepen. U kunt dit plan eenvoudig inzien door in het venster ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0654.BPHACHII1F2010 in te vullen.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging (beroepstermijn) kan een belanghebbende tegen de vaststelling van het bestemmingsplan schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding bestemmingsplan

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorzieningen is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Heinkenszand, 16 juni 2010

Naar boven