Ontwerpwijzigingsplan 'Jacob Catsstraat 54 te Middelburg'

Burgemeester en wethouders van Middelburg maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpwijzigingsplan voor de Jacob Catsstraat 54 te Middelburg vanaf woensdag 16 juni 2010 gedurende zes weken (tot en met 27 juli 2010) voor eenieder ter inzage ligt bij de vakbalie in het Stadskantoor aan de Kanaalweg 3 te Middelburg.

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze site selecteert u het tabblad ‘bestemmingsplannen’, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het plan direct inzien door in het tabblad ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0687.BPWNWMCAT-ON99 in te vullen.

Het plangebied omvat alleen het perceel Jacob Catsstraat 54 te Middelburg, kadastraal bekend gemeente Middelburg, sectie F nummer 04180. Dit pand is momenteel bestemd voor ‘bedrijven’. Een aanvraag is ingediend om dit pand te verbouwen naar een woning.

In het bestemmingsplan is de mogelijkheid opgenomen de bestemming ‘bedrijven’ te wijzigen naar de bestemming ‘wonen’. Met dit wijzigingsplan wordt de bestemmingswijziging mogelijk gemaakt.

Gedurende genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Middelburg, Postbus 6000, 4330 LA Middelburg.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer (0118) 67 52 85.

Middelburg, 16 juni 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven