Goedgekeurd wijzigingsplan 14e gedeeltelijke wijziging ‘BP Buitengebied 1998’

Goedkeuring van het wijzigingsplan artikel 11 WRO voor de realisatie van een loodsruimte met tunnelkassen aan de Horst te Stramproy.

Burgemeester en wethouders van Weert maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Limburg bij besluit van 1 juni 2010 , nummer 2010/4258 hebben goedgekeurd de ‘14e gedeeltelijke wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied 1998’, betrekking hebbende op het perceel De Horst ongenummerd te Stramproy, kadastraal bekend gemeente Weert, sectie F, nrs. 121 en 122.

In het wijzigingsplan wordt voor het perceel De Horst ongenummerd de huidige bestemming ‘Agrarische doeleinden’ gewijzigd in de bestemming ‘Agrarisch bouwblok, teneinde een loodsruimte met tunnelkassen te kunnen realiseren.

Het goedgekeurde wijzigingsplan ligt met ingang van 17 juni 2010 gedurende zes weken ter inzage in het Infocentrum en bij de frontoffice van Milieu- en bouwzaken in het stadhuis, Beekstraat 54 en in de openbare bibliotheek aan de Wilhelminasingel 250 te Weert. Het plan is tevens digitaal raadpleegbaar via de website www.weert.nl/bekendmakingen.

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten van Limburg kan gedurende de genoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze hebben ingediend bij het college en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend. Tevens kunnen deze belanghebbenden een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Weert, 16 juni 2010

Naar boven