Ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 86’

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 86’ ter inzage wordt gelegd.

Plangebied

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 86’ heeft betrekking op het buitendijks gelegen perceel Dorpsstraat 86. Dit perceel grenst direct aan het Vuykpark.

Zakelijke inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan beoogt, na de sloop van de bestaande woning, de nieuwbouw van een (enigszins grotere) woning op het perceel Dorpsstraat 86 mogelijk te maken.

Stukken ter inzage

Vanaf donderdag 17 juni 2010 tot en met woensdag 28 juli 2010 kunt u het ontwerpbestemmingsplan en de daarbij behorende stukken raadplegen op de gemeentelijke website www.capelleaandenijssel.nl of op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tevens liggen het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 86’ en de daarbij behorende stukken ter inzage in het informatiecentrum in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111. Dit is geopend op werkdagen van 08.00 tot 19.00 uur.

Zienswijzen

Door een ieder kunnen van donderdag 17 juni 2010 tot en met woensdag 28 juli 2010 schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan ‘Dorpsstraat 86’ naar voren worden gebracht. Dit kan schriftelijk aan de gemeenteraad, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel. Voor het binnen die periode mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen dient u een afspraak te maken. Daarvoor kunt u contact opnemen met de heer L. Verschoor, telefoonnummer (010) 2848791, e-mail l.verschoor@capelleaandenijssel.nl Tevens kunt u gebruik maken van het reactieformulier op de gemeentelijke website voor het indienen van uw zienswijzen.

Verdere procedure

De gemeenteraad zal een besluit over de ingediende zienswijzen nemen en vervolgens het bestemmingsplan vaststellen.

Capelle aan den IJssel, 16 juni 2010

Naar boven