Bouwplan en ontwerpprojectbesluit ‘Duinpieper’ ter inzage

Het dagelijks bestuur van deelgemeente Hoek van Holland maakt bekend dat voor het volgende project een verzoek om bouwvergunning/projectbesluit is ingediend:

17 eengezinswoningen ‘Duinpieper’ aan/nabij de Van Spilbergenstraat en Columbusstraat, te Hoek van Holland.

Het bouwplan is in strijd met het ter plaatse geldende Uitbreidingsplan in onderdelen ‘Hoek van Holland-Dorp’. Ontheffing van het uitbreidingsplan is niet mogelijk. Het dagelijks bestuur wil desalniettemin medewerking aan het plan verlenen aangezien het plan als een goede ontwikkeling gezien wordt.

Om het plan te kunnen realiseren is een ontheffing door middel van een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening noodzakelijk en zal het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met de bijbehorende stukken ter inzage worden gelegd van donderdag 17 juni 2010 tot en met woensdag 28 juli 2010 bij de deelgemeentesecretarie van Hoek van Holland, Prins Hendrikstraat 161, Hoek van Holland (8.30–16.00 uur/0174-31 5131).

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl. Daar klikt u vervolgens op ‘wonen en leven’, daarna op ‘bouwen’ en ten slotte op ‘plannen in procedure’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk en gemotiveerd zienswijzen tegen het verzoek om bouwvergunning/projectbesluit naar voren brengen bij: het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland, Postbus 10, 3150 AA Hoek van Holland.

Rotterdam, 16 juni 2010

Het dagelijks bestuur van de raad van de deelgemeente Hoek van Holland,

de secretaris,

A.P.W.M. Daamen.

de voorzitter,

H.E. Reukema.

Naar boven