Ontwerpbestemmingsplan, -beeldkwaliteitsplan en -exploitatieplan Holwert-Zuid

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden maakt bekend dat met ingang van 17 juni 2010, tijdens de openingstijden op werkdagen van 8.30 tot 12.00 uur en op donderdag tevens van 16.00 tot 18.00 uur, bij de afdeling Publieksservice, team Vergunningen, locatie De Spinde (Hoofdstraat 2) te Dalen, gedurende zes weken voor een ieder ter inzage liggen:

  • 1. het ontwerpbestemmingsplan Holwert-Zuid

  • 2. het ontwerpbeeldkwaliteitsplan Holwert-Zuid

  • 3. het ontwerpexploitatieplan Holwert-Zuid

Tevens zijn de plannen in te zien in het informatiecentrum ‘Coevorden Beweegt’, Sallandsestraat 5 te Coevorden. Voor openingstijden zie www.coevordenbeweegt.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal in te zien via www.coevorden.nl/terinzage en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbeeldkwaliteitsplan en -exploitatieplan zijn digitaal in te zien via www.coevorden.nl/terinzage.

De plannen hebben betrekking op de herontwikkeling van het zuidelijk deel van het bedrijventerrein De Holwert (Holwert-Zuid) tot een woonlocatie met maximaal 140 woningen/appartementen en maximaal 7000 m2 grootschalige commerciële ruimtes.

Er wordt een informatie-avond over de plannen gehouden op woensdag 30 juni 2010 in Hotel Talens, Sallandsestraat 51 te Coevorden, aanvang 19.30 uur. Tijdens deze bijeenkomst worden de plannen nader toegelicht en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over de ontwerpplannen naar voren brengen bij de gemeenteraad.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.

Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht op de afdeling Beleid & Strategie (locatie Dalen), na telefonische afspraak met de heer W. de Jong, 14 0524. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht wordt een verslag gemaakt.

Het indienen van een zienswijze is een voorwaarde om later beroep in te stellen tegen het vastgestelde plan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Coevorden, 16 juni 2010

B.J. Bouwmeester,

burgemeester.

M.N.J. Broers,

secretaris.

Naar boven