Ontwerpbestemmingsplan Breeschot 18

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat van donderdag 17 juni 2010 tot en met woensdag 28 juli 2010het ontwerpbestemmingsplan ‘De Gouwen Breeschot 18’ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de vestiging van een Nutsbasisschool op deze locatie. De begrenzing van het plangebied wordt gevormd door de bebouwing aan het Breeschot, de Kouterstraat, de Herikaard en de Schijfstraat.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: “Direct naar” bestemmingsplannen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt tevens gedurende bovengenoemde periodeter inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor Breda en bibliotheek ’t Web, Scheperij 13 te Teteringen.

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk en mondeling uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw schriftelijke zienswijze sturen naar de raad van de Gemeente Breda, Postbus 90156, 4800 RH, Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 5299167.

Breda, 16 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R.J.P. Meulenbroek,

wnd. Secretaris.

Naar boven