Ontwerpbestemmingsplan Nijmegen Bottendaal-Galgenveld, artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders zijn voornemens het/de volgende ontwerpbestemmingsplan(nen) aan de gemeenteraad ter vaststelling voor te leggen:

  • Nijmegen Bottendaal-Galgenveld

Dit betreft een actualisatieplan dat de huidige, vigerende (53) plannen in het plangebied vervangt. Het plangebied Nijmegen Bottendaal-Galgenveld wordt begrensd door:

  • aan de westzijde: de plangrens van Nijmegen Midden, de spoorlijn (met bijbehorende gronden, rangeerterreinen en moestuincomplexen) en de Van Diemerbroeckstraat (zonder de busbaan);

  • aan de noordzijde: de Van Schaeck Mathonsingel (exclusief weg) en het Keizer Karelplein (exclusief plein);

  • aan de oostzijde: de Groesbeekseweg (inclusief weg);

  • aan de zuidzijde: de Groenewoudseweg (inclusief weg).

Met ingang van 17 juni 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage bij het gemeentelijk informatiecentrum Open Huis in de Stadswinkel aan de Mariënburg 75.

Het digitale bestemmingsplan is te raadplegen op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0268.BP7000-ON01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.nijmegen.nl/plannen/NL.IMRO.0268.BP7000-/NL.IMRO.0268.BP7000-ON01

Daarnaast is het bestemmingsplan als pfd bestand te raadplegen op de gemeentelijke website:

http://www2.nijmegen.nl/content/274988/inspraak_inzage_en_informatie

Tot en met woensdag 28 juli 2010 kan een ieder zijn/haar zienswijze inzake het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad, t.a.v. G230, Postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Naar boven