Geen exploitatieplan Haarwijk-Zuid

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken bekend dat de gemeenteraad van Gorinchem in zijn vergadering van 27 mei 2010 heeft besloten om ten behoeve van het bestemmingsplan ‘Haarwijk-Zuid’ geen exploitatieplan vast te stellen.

Dit besluit ligt met ingang van 16 juni 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem en is ook digitaal te raadplegen via www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen, kopje vastgestelde plannen.

Gedurende de genoemde termijn van zes weken kan een belanghebbende tegen het besluit bezwaar indienen bij de gemeenteraad, postbus 108, 4200 AC Gorinchem. Het bezwaarschrift dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft. Als u tegen dit besluit bezwaar instelt, heeft dit geen schorsende werking. Daarom kunt gelijktijdig met of volgend op het indienen van een bewaarschrift ingevolge artikel 8:81 van de Awb een verzoek gedaan worden om een voorlopige voorziening aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer R.H. Osenga van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, telefoonnummer 0183-65 93 11.

Gorinchem, 14 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Gorinchem.

Naar boven