Goedkeuring bestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening intensieve veehouderij’

Met ingang van 16 juni 2010 ligt bij de receptie van het gemeentehuis te Losser gedurende zes weken ter inzage het besluit van Gedeputeerde Staten tot goedkeuring van het bestemmingsplan ‘Buitengebied partiële herziening intensieve veehouderij’.

Dit plan voorziet in een planologische regeling, waarin de gebruiksmogelijkheden ten aanzien van de intensieve veehouderij in overeenstemming met de doelstellingen van de Reconstructiewet, zijn opgenomen.

Ambtshalve goedkeuring is onthouden aan de aanduiding op de plankaart ‘intensieve veehouderij’ voor de locatie Zandhuizerweg 7 te De Lutte.

Het plan kunt u tevens inzien via de gemeentelijke website www.losser/Actueel/Bekendmakingen/Ruimtelijke Ordening en Infrastructuur.nl.

Gedurende bovenvermelde termijn van zes weken kan degene die tijdig bedenkingen kenbaar heeft gemaakt bij Gedeputeerde Staten, evenals een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen bedenkingen heeft ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien onverwijlde spoed dat vereist kan tevens de Voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen.

Het besluit tot goedkeuring treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voor op dat verzoek is beslist.

Naar boven