Vaststelling uitwerkingsplan Kruisboog Kavel 4

Burgemeester en wethouders van Houten hebben op 15 juni 2010 het uitwerkingsplan Kruisboog kavel 4 vastgesteld. Het betreft een nadere uitwerking, als bedoeld in artikel 3.6 van de Wet op de ruimtelijke ordening, van het Globaal Bestemmingsplan Houten-Vinex (GBHV). In het GBHV zijn de voorwaarden voor uitwerking benoemd. De voorschriften uit het GBHV zijn en blijven onverkort van toepassing.

Het uitwerkingsplan is ongewijzigd vastgesteld en ligt vanaf donderdag 17 juni voor de duur van zes weken ter inzage bij de GemeenteIngang, Onderdoor 25 te Houten, geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en woensdag van 16.00 tot 19.00 uur.

Wat als u het met het besluit niet eens bent?

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders door belanghebbenden beroep worden ingesteld. Uw beroepschrift zendt u in tweevoud aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Binnen deze termijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt, voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven