Goedkeuring van het bestemmingsplan Stevenshof

Burgemeester en wethouders van Leiden maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 28 lid 6 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening, bekend dat Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland bij besluit d.d. 1 juni 2010, PZH-2010-174877705, goedkeuring hebben verleend aan het besluit van de gemeenteraad d.d. 15 oktober 2010 tot vaststelling van het bestemmingsplan Stevenshof. Het plan wordt begrensd door de gemeentegrens met Katwijk en Oegstgeest, de Rijn, de Korte Vliet en de gemeentegrens met Voorschoten en Wassenaar. Gedeputeerde Staten hebben goedkeuring verleend aan het gehele bestemmingsplan.

Terinzagelegging

Het besluit van Gedeputeerde Staten tot goedkeuring en het bestemmingsplan zelf liggen met ingang van maandag 14 juni 2010 voor de duur van zes weken (tot en met maandag 26 juli) voor eenieder ter inzage. Het plan kan worden ingezien:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30–17.00 uur in het atrium van het Stadsbouwhuis, Langegracht 72 en van het stadhuis, Stadhuisplein 1; en

  • op donderdagavond van 17.00–20.00 uur alleen in het stadhuis.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn kan beroep worden ingesteld tegen het besluit tot goedkeuring van het bestemmingsplan Stevenshof bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

  • degenen die tijdig, op grond van artikel 27 lid 1 of 2 van de Wet op de Ruimtelijk Ordening, bedenkingen hebben ingediend bij Gedeputeerde Staten;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat geweest te zijn.

Inwerkingtreding

Het besluit van Gedeputeerde Staten inzake de goedkeuring treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn, naast het indienen van een beroep, een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit tot goedkeuring niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist tenzij de inwerkingtreding van het besluit door deze rechter al dan niet geheel of gedeeltelijk wordt geschorst.

Burgemeester en Wethouders van Leiden.

Naar boven