Vastgesteld projectbesluit Ganker 106–106a te Nibbixwoud

Burgemeester en wethouders hebben op 18 mei 2010 het projectbesluit Ganker 106a ongewijzigd vastgesteld.

Het projectbesluit betreft het planologisch mogelijk maken van het oprichten van drie woningen en het wijzigen van de bestemming van de voormalige bedrijfswoning op het perceel Ganker 106–106a te Nibbixwoud. Dit is een gedeelte van het bestemmingsplan ‘Nibbixwoud-Ganker 106/106a, dat als voorontwerp vanaf 24 september 2009 gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen.

Ter inzage

Het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 11 juni 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud. De ter inzage liggende stukken zijn ook te raadplegen via de websites: www.medemblik.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Geen beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die redelijkerwijs kunnen worden verweten dat zij geen zienswijze naar voren hebben gebracht tegen het ontwerpprojectbesluit. Het instellen van beroep schorst de werking van het vastgestelde projectbesluit niet. Om de werking van het vastgestelde projectbesluit te schorsen kan tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. De werking van het projectbesluit wordt dan opgeschort totdat er een beslissing is genomen over het verzoek om de voorlopige voorziening. Een voorlopige voorziening kan alleen worden getroffen indien onverwijlde spoed dat vereist.

Het beroepschrift respectievelijk verzoek om voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de Afdeling respectievelijk de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie staat op de website van de Raad van State, www.raadvanstate.nl. Het is niet mogelijk digitaal beroep in te stellen.

Naar boven