Goedgekeurd bestemmingsplan De Kleipetten-Zuid

Het bestemmingsplan Kleipetten-Zuid is bij hernieuwd besluit van 2 maart 2010 gedeeltelijk goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland (kenmerk: PZH-2010-156821665).

Overeenkomstig het bepaalde in de artikel 11 lid 5, eerste zin, van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) hebben het besluit en het bestemmingsplan gedurende zes weken, van 12 maart 2010 tot en met 23 april 2010 ter inzage gelegen op het gemeentehuis en de servicepunten. Voorts heeft kennisgeving van het besluit plaatsgevonden door middel van publicatie in de gemeentepagina van de Katwijkse Post. Tenslotte is een kennisgeving verschenen op www.katwijk.nl/bestuur en politiek/plannen en projecten/bestemmingsplannen/vastgesteld.

Op grond van het bepaalde in artikel 11 lid 5, tweede zin, en artikel 23 lid 1 sub a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening (oud) dient de kennisgeving tevens in de Staatscourant te worden geplaatst. Deze plaatsing heeft ten onrechte niet eerder plaatsgevonden en geschiedt hierbij alsnog.

In verband met deze verlate kennisgeving in de Staatscourant zullen het besluit en het bestemmingsplan opnieuw gedurende zes weken van 10 juni 2010 tot en met 22 juli 2010 ter inzage worden gelegd op het gemeentehuis van Katwijk en de servicepunten Rijnsburg en Valkenburg.

Tegen het besluit van Gedeputeerde Staten kon, voor zover het besluit strekt tot goedkeuring, gedurende de eerstgenoemde zeswekentermijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • 1. degenen die tijdig bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingebracht;

  • 2. belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen bedenkingen te hebben ingebracht.

Beroep kon, voor zover het besluit strekt tot onthouding van goedkeuring, worden ingesteld door belanghebbenden.

In geval van onverwijlde spoed kon en kan door degenen die beroep hebben ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Mocht u reeds beroep hebben ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, dan hoeft u dat niet opnieuw te doen.

Mocht u eerder geen beroep hebben ingesteld, dan kunt u dat niet alsnog doen, tenzij u kunt aantonen dat u een rechtsgeldig beroep kunt doen op verschoonbare termijnoverschrijding.

Gebied

Omschrijving

Inzagetermijn

Het plangebied bevindt zich ten zuiden van de De Kleipetten. Aan de Westzijde wordt het plangebied begrensd door de Oude Rijn, de zuidzijde wordt begrensd door de tennisvereniging en de woonwijk Waterbospark en de oostzijde door de valkenburgerweg.

Gedeeltelijke goedkeuring van bestemmingsplan De Kleipetten-Zuid door GS van Zuid-Holland na uitspraak van de Raad van State

10 juni 2010 tot en met 22 juli 2010

Naar boven