Bestemmingsplan Boskoop Buitengebied

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boskoop maken conform artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat zij voornemens zijn een bestemmingsplan op te stellen voor het buitengebied/sierteeltgebied.

Ter voorbereiding is een voorontwerpbestemmingsplan opgesteld.

Dit bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het buitengebied van Boskoop.

Ligging plangebied

Het bestemmingsplan betreft het gehele grondgebied van de gemeente Boskoop met uitzondering van die gebieden welke gelegen zijn binnen het plangebied van bestemmingsplan Boskoop-Dorp welke door de raad van de gemeente Boskoop op 26 februari 2009 is vastgesteld.

Communicatie

In het kader van de gemeentelijke inspraakverordening wordt de mogelijkheid tot inspraak geboden. Het voorontwerpbestemmingsplan Buitengebied ligt met ingang van 11 juni 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage. Het ligt ter visie van maandag t/m vrijdag tussen 8.00–17.00 uur bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop. Het bestemmingsplan is op internet te vinden op www.boskoop.nl onder de het kopje Nu is Boskoop → Plannen en Projecten → Ruimtelijke Plannen. Daarnaast is het voorontwerpbestemmingsplan te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Inloopavond

Op dinsdag 22 juni 2010 is er een inloopavond vanaf 19.30 tot 22.00 uur, Raadhuisplein 1 te Boskoop. Gedurende de gehele avond kunt u inlopen en kennis nemen van de plannen. Tevens kunt u op deze avond vragen stellen over het voorontwerpbestemmingsplan.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder een inspraakreactie omtrent het voorontwerpbestemmingsplan, naar keuze, schriftelijk of mondeling, naar voren brengen. Schriftelijke inspraakreacties dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boskoop, Postbus 5, 2770 AA Boskoop. Degenen die hun inspraakreactie mondeling naar voren willen brengen, alsmede degenen die gedurende genoemde uren geen kennis kunnen nemen van de ter inzage liggende stukken kunnen contact opnemen met de behandelend ambtenaar, de heer J.J. van Nuland 0172-219 591.

Naar boven