Ontwerpbestemmingsplan ‘Tjallinga Hiem, Hagewyk te Drachten’

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Tjallinga Hiem, Hagewyk te Drachten’ ter inzage ligt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het doel van dit bestemmingsplan is om de bouw van een 3-tal woongebouwen met bijbehorende voorzieningengebouw planologisch mogelijk te maken. Het plangebied ligt ten noordoosten van de kruising van de Langewyk en de Hagewyk in het oosten van Drachten.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt, inclusief ontwerp raadsbesluit, met ingang van vrijdag 11 juni 2010 t/m 22 juli 2010 (6 weken) ter inzage in het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten en is te raadplegen via www.smallingerland.nl. Gedurende deze termijn kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk/mondeling naar voren brengen bij de gemeenteraad van Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA te Drachten. Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen, kan een inspraak worden gemaakt met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512) 581 234

Naar boven