Ontwerp beeldkwaliteitplan ‘Parkzicht-Brederodelaan-Meerenberg’

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken op grond van de Verordening interactieve beleidsvorming Bloemendaal 2006 en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 11 juni 2010, gedurende zes weken, het ontwerp beeldkwaliteitplan ‘Parkzicht-Brederodelaan-Meerenberg’ ter inzage ligt. Dit ontwerp beeldkwaliteitplan is een op het bestemmingsplan ‘Meer en Berg gedeeltelijke herziening’ betrekking hebbend document als bedoeld in artikel 3:11 van de Algemene wet bestuursrecht, dat tegelijk met dit ontwerp beeldkwaliteitplan ter inzage ligt (zie bovenstaande publicatie).

Het ontwerp beeldkwaliteitplan ‘Parkzicht-Brederodelaan-Meerenberg’ beschrijft de gewenste beeldkwaliteit voor het zuidelijke plandeel van het bestemmingsplan Meer en Berg (bestemmingsvlakken I, II en III).

Het ontwerp beeldkwaliteitplan kan van 11 juni tot en met 23 juli 2010 worden ingezien op de locatie Brouwerskolk, Brouwerskolkweg 2, Overveen. Geopend op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur. Tevens kunt u het plan inzien via www.bloemendaal.nl.

Gedurende de termijn van inzage kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen tegen het ontwerpplan. Ook bestaat de mogelijkheid om binnen de eerder genoemde termijn van zes weken mondeling uw zienswijze kenbaar te maken. U kunt hiervoor een afspraak maken met de heer G.P.A. van Driel, telefoon (023) 522 57 34.

10 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal.

Naar boven