Gewijzigde vaststelling uitwerkingsplan Rijnsoever-Noord, fase 2a

Burgemeester en wethouders van Katwijk maken ter voldoening aan artikel 3.6, lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het college in haar vergadering van 1 juni 2010 het uitwerkingsplan Rijnsoever-Noord, fase 2a gewijzigd heeft vastgesteld.

Toelichting

Het plangebied heeft betrekking op het noordoosten van de locatie Rijnsoever-Noord. Het plangebied grenst in het noorden aan de gemeentegrens met Noordwijk en in het oosten aan de Verlengde Biltlaan. Dit uitwerkingsplan maakt de realisatie van circa 132 woningen inclusief bijbehorende infrastructuur, groenvoorzieningen en voorzieningen in de openbare ruimte mogelijk.

Het bestemmingsplan is gewijzigd vastgesteld. Voor een volledig overzicht van de wijzigingen wordt verwezen naar het raadsvoorstel en de overige bijlagen die samen met het vastgestelde uitwerkingsplan ter inzage liggen.

Ter inzage

Het door het college van burgemeester en wethouders van Katwijk op 1 juni 2010 gewijzigd vastgestelde uitwerkingsplan Rijnsoever-Noord, fase 2a ligt vanaf 11 juni 2010 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het gemeentehuis en de servicepunten. Het uitwerkingsplan is tevens raadpleegbaar op de gemeentelijke website onder ‘actueel’, ‘bekendmakingen’ en vervolgens ‘bestemmingsplan’.

Beroep

Tegen het besluit van het college kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij het college kenbaar hebben gemaakt en

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze bij het college

  • kenbaar te hebben gemaakt;

  • tegen de aangebrachte wijzigingen kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Het indienen van een beroepschrift schorst niet de werking van het besluit waartegen het is gericht. In geval van onverwijlde spoed kunt u een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag). Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde termijn.

Naar boven