Ontwerpbestemmingsplan Langeraarseweg 161-d

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwkoop maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Langeraarseweg 161-d op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor iedereen met ingang van 11 juni t/m 23 juli 2010 op de volgende wijze ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar wordt gemaakt:

  • digitaal (in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm) op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal (in de vorm van pdf-bestanden) op de gemeentelijke website: www.nieuwkoop.nl. onder inwoners, beleid, beleid, ruimte en vervolgens bestemmingsplannen;

  • digitaal en op papier bij het Klant Contact Centrum (KCC), Teylersplein 1, 2441 LE NIEUWVEEN. Van maandag tot en met vrijdag van 8.30–17.00 uur en woensdag van 8.30–20.00 uur

Doel van het bestemmingsplan Langeraarseweg 161-d is de herontwikkeling van het bedrijf Lek naar woningbouw (maximaal 3 vrijstaande woningen, 1 woning middels een wijzigingsbevoegdheid). Achtergrond hiervan is dat het bedrijf Lek binnen de kern Langeraar niet goed kon functioneren. Het bedrijf is inmiddels verhuisd naar het bedrijventerrein Bovenland. Onderdeel van de verplaatsing van het bedrijf naar Bovenland is de herontwikkeling op het huidige terrein naar een woonbestemming.

Eenieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U moet uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Nieuwkoop, Postbus 1, 2460 AA in Ter Aar. Voor een mondelinge zienswijze dient u tijdig (minimaal een week van tevoren) een afspraak te maken. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 14-0172 met dhr. R. Kouch, beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening.

Naar boven