Voorontwerpbestemmingsplan Omzetting bedrijfswoningen (3e tranche)

Burgemeester en wethouders van Boskoop maken bekend, dat met ingang van 11 juni 2010 gedurende zes weken, het voorontwerpbestemmingsplan ‘Omzetting bedrijfswoningen III’ ter inzage ligt op het gemeentehuis. Het plan ligt daar bij de receptie. Deze publicatie en het voorontwerpbestemmingsplan zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Boskoop, www.boskoop.nl onder de het kopje Nu is Boskoop → Plannen en Projecten → Ruimtelijke Plannen.

Toelichting

De gemeenteraad van Boskoop heeft op 22 mei 2008 het ‘Beleidsplan voor agrarische woningen in het sierteeltgebied van de regio Boskoop’ vastgesteld. Met de vaststelling van dit beleidsplan wordt een antwoord gegeven op een problematiek die al enige jaren in Boskoop speelt.

In het bestemmingsplan zijn 31 agrarische woningen opgenomen die in overeenstemming met het beleidsplan omgezet worden naar burgerwoning.

Indienen van inspraakreacties

Gedurende bovengenoemde periode kunnen ingezetenen en belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie omtrent het voorontwerpbestemmingsplan kenbaar maken.

Schriftelijke inspraakreacties: moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Boskoop, Postbus 5, 2770 AA Boskoop.

Mondelinge inspraakreacties: hiervoor kunt u een telefonische afspraak.

Informatie

Mocht u vragen hebben over het bestemmingsplan dan kunt u bij voorkeur op donderdag of vrijdag contact opnemen met het Sierteeltloket, telefoonnummer 0172-219557 of een e-mail sturen naar sierteeltloket@boskoop.nl.

Wilt u het bestemmingsplan inzien, dan kunt u terecht op het gemeentehuis in Boskoop of op onze internetsite www.boskoop.nl.

Openingstijden: zie colofon

Naar boven