Voorbereidingsbesluit Hotel Breukelen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Breukelen maken ingevolge artikel 3.7, lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat de raad in zijn vergadering van 1 juni 2010 op grond van artikel 3.7 lid 1 Wro heeft verklaard dat voor het gebied ruwweg omsloten door het Amsterdam- Rijnkanaal, Spoorlijn Utrecht-Amsterdam en de Brug over het Amsterdam-Rijnkanaal een bestemmingsplan wordt voorbereid (voorbereidingsbesluit).

Dit voorbereidingsbesluit treedt op 4 juni 2010 in werking.

Dit besluit ligt ter inzage bij het gemeentehuis in Breukelen en is te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl. daarnaast is dit besluit in te zien op het gemeentehuis, Markt 13 te Breukelen. De stukken liggen tijdens openingstijden, iedere werkdag van 08.30 tot 12.30 uur ter inzage aan de balie Bouwen en Wonen in het Koetshuis. Het betreffende gebied is aangegeven op de bij bovengenoemd besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte situatietekening.

Tegen dit besluit is op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht in combinatie met lid 2, onder C, van de Bijlage behorende bij deze Wet geen bezwaar of beroep mogelijk.

Vragen of opmerkingen

Hebt u nog vragen, of wilt u reageren, dan kunt u contact opnemen met de heer T. Verkammen, telefoon (0346) 26 04 27.

Naar boven